Jandarma personelinden Kızılay’a kan bağışı

Jandarma’nın 175’inci kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli askeri personel Kızılay’a kan bağışında bulundu. İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına...

Google Haberlere Abone ol
Jandarma personelinden Kızılay’a kan bağışı

Jandarma’nın 175’inci kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli askeri personel Kızılay’a kan bağışında bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına Jandarma personeli katıldı. İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Recep Yalçınkaya, kan ihtiyacı halinde Jandarma’nın her zaman Kızılay’ın yanın yer aldığını söyledi. Albay Yalçınkaya, "Kızılay Yozgat Şubesinin başlattığı kurumlardan kan bağışı kampanyasına Yozgat İl Jandarma Komutanlığı olarak Jandarmanın kuruluşunun 175’nici yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında kan bağışında bulduk. Her zaman Kızılay’ın yanında olan Jandarma personelimiz gönüllük esasına göre kan bağışında bulundu. Duyarlılıklarından dolayı tüp personelimize teşekkür ediyorum." dedi.

Kızılay Yozgat Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar, kan ihtiyacı olduğunda her zaman yanlarında olan Jandarma’nın kan bağışı kampanyasına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, "Hammaddesi sadece insanda olan kan sürekli ihtiyaçtır. Kızılay Yozgat Şubesi olarak kurumlarda düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasına Jandarmamız da destek verdi ve jandarma personeli kan bağışında bulundu kendilerine teşekkür ediyor. Ayrıcı Jandarmamızın 175’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar