Jandarma, kaybolan 250 koyunu 2 saat içinde buldu

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesine bağlı Çaybaşı Mahallesi'nde kaybolan 250 koyun, jandarma tarafından 2 saat içerisinde bulundu. Sabah saatlerinde koyunlarının kaybolduğunu fark eden Zekeriya Direkçi isimli bir vatandaş, jandarmaya olayı bildirdi....

Google Haberlere Abone ol
Jandarma, kaybolan 250 koyunu 2 saat içinde buldu

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesine bağlı Çaybaşı Mahallesi'nde kaybolan 250 koyun, jandarma tarafından 2 saat içerisinde bulundu.

Sabah saatlerinde koyunlarının kaybolduğunu fark eden Zekeriya Direkçi isimli bir vatandaş, jandarmaya olayı bildirdi. Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, civarda arama faaliyetleri başlattı. Koyunların çalınma ihtimalini de göz önünde bulunduran jandarma ekipleri, yakın bölgelere yaya ve motorlu devriyeler çıkarttı. Jandarmanın çalışması sayesinde kaybolan koyunlar olay yerine 5 kilometre uzaklıkta bir dere yatağında bulundu. Koyunlarının bulunduğunu gören Zekeriya Direkçi, “Koyunların başından kısa bir süreliğine ayrılmıştım. Döndüğümde onları göremeyince çok korktum. Çalınma ihtimali de olabileceğini düşünerek hemen Jandarmayı aradım. Jandarma geldikten sonra dağılarak her tarafı didik didik aradık ve onların sayesinde koyunlarımızı bulduk. Bu sıcak havada buraya gelen ve arama yapan tüm komutan ve askerlerimize tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Jandarma tarafından bulunan 250 koyun sahibine teslim edildikten sonra, Jandarma ekipleri bölgeden ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar