Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yörük, Trabzon'da

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, asayiş ve güvenlik için ellerinden gelen her türlü görevi yerine getireceklerinden hiç kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini söyledi.Bazı incelemelerde bulunmak üzere Karadeniz’e gelen Org. Yörük,...

Google Haberlere Abone ol
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yörük, Trabzon'da

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, asayiş ve güvenlik için ellerinden gelen her türlü görevi yerine getireceklerinden hiç kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini söyledi.

Bazı incelemelerde bulunmak üzere Karadeniz’e gelen Org. Yörük, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Yörük, daha sonra Vali Öz ile makamında bir süre görüştü. Vali Öz, burada yaptığı konuşmada, devletin en temel görevlerinden birisinin vatandaşların can ve mal emniyetini sağlamak, huzur ve güven içerisinde yaşamaları için gerekli tedbirleri almak olduğunu belirtti. Son yıllarda güvenlik alanında alınan tedbir sayesinde suçların aydınlatılması ve faillerinin yakalanması konularında önemli mesafeler kat edildiğini anlatan Öz, “Önemli çalışmalar yapılıyor, projeli çalışmalar var. Hem insan kaynaklarının geliştirilmesi, hem de teknoloji kullanımı açısından önemli gelişmeler var. Kriminal laboratuvarlar gibi teknik donanımlarımız güçlendirildi. Suç ve suçlularla mücadelede suçların aydınlatılmasında önemli başarılar elde edildi. İnsan kaynaklarımız, personel kalitemiz de her geçen gün meslek içi eğitimlerle geliştiriliyor.” dedi.

Bölgedeki çalışmaları denetlemek ve çalışmalara güç vermek için geldiğini ifade eden Jandarma Genel Komutanı Org. Yörük de, “Bölgedeki arkadaşlarımızı ziyaret etmek ve ihtiyaçları yerinde görmek için Trabzon’a geldik. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sizin şahsınızda bütün Trabzonlulara en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Asayiş ve güvenlik için elimizden gelen her türlü görevi yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar