İzol aşiretinden bağımsız aday Acu’ya destek

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi bağımsız meclis üyesi adayı Yılmaz Acu’ya destekler devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
İzol aşiretinden bağımsız aday Acu’ya destek

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi bağımsız meclis üyesi adayı Yılmaz Acu’ya destekler devam ediyor. Bölgenin en büyük aşiretlerinden olan İzol aşireti, yerel seçimlerde bağımsız aday Yılmaz Acu’yu destekleyeceklerini açıkladı.

Diyarbakır’da her ilçeye bağlı köy ve mahalle ziyareti yapan Acu, bu kapsamda İzol aşireti mensuplarını ziyaret etti. Aşiretin önde gelenlerinden iş adamı ve Anavatan Partisi eski Merkez İlçe Başkanı İrfan Akba’yı ziyaret eden Acu, büyük bir ilgi ile karşılandı. Diyarbakırspor’u başarılı bir şekilde yöneten Felat Hevedanlı’nın da bulunduğu ziyarette, Acu’ya tam destek sözü verildi.

İzol aşireti olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirten İrfan Akba, “Neden böyle faydalı değerlere sahip çıkmayalım. Yılmaz Acu kardeşimi 30 yıldır tanıyorum, yardımseverliği ile her zaman gündemdedir çok güzel çalışmaları var, örnek bir insan. Kimse Acu gibi yardımcı olamaz, onun için Allah’ın izniyle Meclis'e göndereceğiz, inşallah milletvekilliği yolu da açılır. Acu bir değerdir, böylesi yardımseverlerin yardımları hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bize düşen görev, iyi çalışıp Meclis'e göndermek, güzel bir makam ve mevkide olursa daha güzel hizmetler yapacağına inancım tamdır.” diye konuştu.

Acu, meclis üyesi olarak seçilmesi takdirde ihale takipçisi olmayacağını, meclise Diyarbakır için projeler sunacağını tekrarladı. Acu, seçilmesi halinde Diyarbakır’a 500 aileye aylık yardım ve 500 öğrenci burs vaadini yineledi.
CİHAN

Yorumlar