İzmirgaz bin adet fidan bağışı yaptı

İzmirgaz ve Ege Orman Vakfı’nın çevreci işbirliğine yeni bir halka daha eklendi. 2007 yılında çıkan orman yangınında büyük zarar gören Çeşme ilçesi Ildırı mevkisindeki alanda yapılan ağaçlandırma çalışmalarına başından beri destek veren şirket, bu sene d.

Google Haberlere Abone ol
İzmirgaz bin adet fidan bağışı yaptı

İzmirgaz ve Ege Orman Vakfı’nın çevreci işbirliğine yeni bir halka daha eklendi. 2007 yılında çıkan orman yangınında büyük zarar gören Çeşme ilçesi Ildırı mevkisindeki alanda yapılan ağaçlandırma çalışmalarına başından beri destek veren şirket, bu sene de bin fidan bağışta bulundu. Fidan dikim sahasında düzenlenen törene İzmirgaz Genel Müdürü H.Burçin Yandımata, Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol ve çalışanlar katıldı.

Törende konuşan Genel Müdür Gençol, "İzmirgaz, çevreci enerji doğalgazla kentin havasını değiştirirken bir taraftan da çevreye destek olmaya devam ediyor. İzmirgaz camiasına, verdikleri ve süreklilik kazanan desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi. Vakfın yıllardır sürdürdüğü ağaçlandırma çalışmalarını takdirle takip ettiklerinin belirten Genel Müdür Yandımata ise, "Her sene olduğu gibi bugün de İzmir'in güzel doğasına destek olmak için çalışma arkadaşlarımla birlikte buradayız. Toprakla buluşturacağımız bin fidanla birlikte 5. İzmirgaz Korusu'nu oluşturmuş olacağız. İzmirgaz ailesi olarak, doğalgazı yaygınlaştırmak suretiyle kentin solunabilir hava ve yaşam kalitesine artı bir değer sağlarken çevreye olan duyarlılığımıza paralel olarak ağaçlandırma ve diğer çevreci faaliyetlere destek olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar