İzmir’den Ankara'ya motosikletlerle ulaşacaklar

İzmir Motosiklet Kulübü üyeleri, “Ata’ya Saygı” için İzmir’den Ankara’ya Anıtkabir’e motosikletlerini sürecek. Cumhuriyet Alanı’ndan başlayacak sürüşte yaklaşık 55 motosikletçi, 585 kilometrelik mesafeyi motosikletlerle aşacak....

Google Haberlere Abone ol
İzmir’den Ankara'ya motosikletlerle ulaşacaklar

İzmir Motosiklet Kulübü üyeleri, “Ata’ya Saygı” için İzmir’den Ankara’ya Anıtkabir’e motosikletlerini sürecek. Cumhuriyet Alanı’ndan başlayacak sürüşte yaklaşık 55 motosikletçi, 585 kilometrelik mesafeyi motosikletlerle aşacak. Kulüp üyeleri, “Atam İzindeyiz, İzmirliyiz” pankartı eşliğinde Anıtkabir’de Ata’ya 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı’nda saygılarını sunacak. Balçova Belediyesi, Karan Balıkçılık, Altunbilekler Marketler Zinciri ve Alsancak Oto desteğiyle gerçekleştirilecek sürüşte motosikletçiler, Soma’da yaşanan maden felaketinde yaşamını yitiren işçiler için siyah kurdele takacak.

İzmir Motosiklet Kulübü Başkan Salih Özsuvariler, 2010 yılında kurulan kulübün sosyal etkinlikleriyle dikkat çektiğini belirterek, “Kulübümüzü kendimizi geliştirebileceğimiz ortam olarak görüyoruz. Güvenliği öne alıyor, daha iyi bir sürücü olmayı, motosikletimizi daha doğru ve daha keyifli kullanmayı hedefliyoruz. Bunları gerçekleştirirken de Atamızın huzuruna motosikletlerimizle gitmeyi amaçladık. 50 motosikletli olarak tam korumalı kıyafetlerimizle bu yolculuğu yapıp, Atamızın huzuruna, İzmirliler olarak çıkacağız” dedi. İzmir Motosiklet Kulübü’nün projeler geliştirerek, motosiklete yönelik ön yargıları silmek istediklerini kaydeden Özsuvariler, her üyenin sürekli eğitim aldığını, belgeli ve teorik, teknik, yol temelli eğitimleri şart koştuklarını da söyledi.

CİHAN

Yorumlar