İzmir'deki uyuşturucu operasyonlarında üç tutuklama

İzmir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan üç kişi tutuklandı. Evlerde yapılan aramalarda ise çok sayıda bonzai ve esrar ele geçirildi.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlar...

Google Haberlere Abone ol
İzmir'deki uyuşturucu operasyonlarında üç tutuklama

İzmir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan üç kişi tutuklandı. Evlerde yapılan aramalarda ise çok sayıda bonzai ve esrar ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlar ve sokak satıcılarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Konak ilçesinde G.Ö. isimli şüphelinin adresine operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada, şeffaf naylona sarılı 60 gr. esrar maddesi, 1 adet meşe tabir edilen 2,5 gr. bonzai maddesi ve satışa hazır halde 2,5 gr. gelen esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan G.Ö., uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçlarıyla sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Karabağlar ilçesindeki operasyonda ise satışa hazır hale getirilmiş 6 adet esrar maddesi, torba içerisinde 320 gr. esrar maddesi, satışa hazır halde, kâğıda sarılı meşe tabir edilen 3 adet esrar maddesi ve iki torbada 40 gr. esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan A.Y., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Şehirlerarası otogarda M.E. isimli bir kadını şüphe üzerine durduran ekipler, çantasında yaptıkları aramada 180 gr. esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan M.E., Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından, uyuşturucu madde bulundurmak veya taşımak suçlamasıyla sevk edildiği mahkemece tutuklandı. CİHAN

Yorumlar