İzmir'de uyuşturucu operasyonları

İzmir'de düzenlenen narkotik operasyonlarında, toplam bin 85 adet bonzai uyuşturucu maddesi ve 105 kg.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de uyuşturucu operasyonları

İzmir'de düzenlenen narkotik operasyonlarında, toplam bin 85 adet bonzai uyuşturucu maddesi ve 105 kg. esrar ele geçirildi. Üç operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sokak satıcıları aracılığıyla piyasaya sürülmek üzere İzmir’e uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşan ekipler harekete geçti. Yaptıkları çalışmalar neticesinde, uyuşturucu madde getirilen bir TIR’ı takibe aldılar. Menemen ilçesi girişinde operasyon düzenleyen ekipler, narkotik köpekleriyle yaptıkları aramada çuvallarla samanlar arasına gizlenmiş vaziyette 105 kg. esrar buldu. TIR şoförü Ö.K. gözaltına alındı.

Konak ilçesinde düzenlenen diğer operasyonda ise şüpheli R.G.'nin evinde yapılan aramada, bonzai olarak adlandırılan bin 85 adet sentetik uyuşturucu madde ve "meşe" olarak isimlendirilen tek içimlik 20 adet esrar paketi ele geçirildi. Gözaltına alınan R.G. adliyeye sevk edildi.

Kadifekale Mahallesi'nde sokak satıcılarına yönelik operasyonda da 6 kişi gözaltına alındı. Üzerlerinde toplam 220 gr. esrar maddesi ele geçirilen zanlılar A.V., L.V., S.S., N.A., O.Ç. ve M.K. gözaltına alındı. CİHAN

Yorumlar