İzmir'de SP adayları Bayraklı ilçesini ziyaret etti

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, seçim çalışmalarına Bayraklı ilçesinde devam etti.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de SP adayları Bayraklı ilçesini ziyaret etti

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, seçim çalışmalarına Bayraklı ilçesinde devam etti. Partisinin Bayraklı adayı Vedat Kolukısa ile birlikte Muhittin Enerer Mahallesi'nde seçim bürosu açan Özüdoğru, yerel seçimleri kazanmaları durumunda ideolojik değil, kardeşlik anlayışıyla yönetim sergileyeceklerini söyledi.

Büronun açılışında konuşan SP adayı Kolukısa, Bayraklı’da değişimin başlaması gerektiğini vurguladı. Sosyal belediyecilik anlayışlarının merkezinde gençler olduğunu, sosyal ve sportif alanları genişleteceklerini, eğitime katkıda bulunacaklarını ve gençlere iş imkânları oluşturacaklarını söyledi. Bayraklı’da bölge hastanesi yapmak ve eksik liseleri tamamlamak istediklerini aktararak, “Kentsel dönüşümde halkı mağdur etmeden hareket edeceğiz. Hiçbir vatandaşın hakkını zayi etmeyeceğiz. Hizmetlerden bütün mahalleler faydalanacak. Dürüst ve şeffaf bir belediyecilik sergileyeceğiz, halkımız bizi denetleyebilecek.” dedi.

Büyükşehir adayı Özüdoğru ise su fiyatını yüzde 25 indireceklerini vaadetti. Bir sonraki aşamada bu indirimi yüzde 50’ye kadar çıkarabileceklerini söyleyerek, “Toplu ulaşım fiyatlarında da yüzde 25 indirim sağlayacağız. Böylece İzmirlilerin cebine, aylık ciddi bir katkıda bulunmuş olacağız. Her mahalleye sosyal hizmet merkezleri kuracağız. İnşallah 30 Mart’tan sonra İzmirli, gerçek belediyeciliği bizimle görecek ve yaşayacak.” şeklinde konuştu.

SP heyeti, daha sonra esnafları ziyaret ederek adaylarını tanıttı. Kahvehanelere de giden Özüdoğru ve Kolukısa, vatandaşlarla sohbet etti. CİHAN

Yorumlar