İzmir’de şiddetli yağmur

İzmir'de akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Trafiğin kilitlenmesine neden olan yağışa iş çıkışı saatinde yakalanan İzmirliler güç anlar yaşadı. Yollarda su birikintilerine yol...

Google Haberlere Abone ol
İzmir’de şiddetli yağmur

İzmir'de akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Trafiğin kilitlenmesine neden olan yağışa iş çıkışı saatinde yakalanan İzmirliler güç anlar yaşadı. Yollarda su birikintilerine yol açan yağış nedeniyle özellikle kent merkezinde araç trafiği sıkıştı. Kent merkezinin ana caddelerinde yollarda su birikintileri meydana geldi.

Aniden bastıran yağmura yakalanan vatandaşlar binaların önünde bekleyerek yağmurdan korunmaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Meteoroloji radarından alınan son verilere göre, İzmir'in Ödemiş, Tire, Bayındır, Torbalı, Kemalpaşa ilçeleri, Manisa'nın Salihli, Alaşehir, Ahmetli ve Turgutlu ilçeleri ile Uşak'ın Eşme ve Ulubey ilçelerinde akşam saatlerine kadar yerel olarak şiddetli yağış beklendiğinden sel ve su baskını başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Yetkililer, ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

CİHAN

Yorumlar