İzmir'de koltuk imalathanesinde yangın: 1 ölü

İzmir’in Karabağlar ilçesinde koltuk imalatı yapan işyerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de koltuk imalathanesinde yangın: 1 ölü

İzmir’in Karabağlar ilçesinde koltuk imalatı yapan işyerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti. Karabağlar Mobilyacılar Sitesi 661 sokak 77 numarada bulanan İlhan Yücel’e ait Ciwan Koltuk isimli işyerinde saat 15.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

    İşyerinin bodrum katında bulunan süngerler alev alarak yanmaya başladı. Binanın tamamını kısa sürede yoğun duman kaplarken çalışanlar işyerinden çıkmayı başardı. İşyeri çalışanları itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Çevredeki esnafların yardımıyla iş yerindeki malzemelerin bir bölümü de dışarıya çıkarıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangının söndürülmesinin ardından bodrum kadına indiğinde işyeri sahibi İlhan Yücel’in kardeşi olan 35 yaşındaki Selahattin Yücel’in cansız bedeniyle karşılaştı.

    Yaklaşık bir hafta önce Bursa’dan İzmir’e geldiği öğrenilen Yücel’in yangın çıktıktan sonra alevleri söndürmek için asansörle bodrum katına indiği, ancak yoğun duman nedeniyle fenalaşıp dışarıya çıkamadığı ve hayatını kaybettiği belirtildi. Yücel’in evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

    Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yangının söndürülmesinin ardından işyerinde inceleme yaptı. Yangının kesin çıkış sebebinin yapılacak inceleme sonucunda ortaya çıkacağını belirtildi.

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar