İzmir'de kaza: 1 ölü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü. Bostanlı Semti Atakent Mahallesi Hasan Ali Yücel Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında, yol kenarında yürürken sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobilin çarptığı H.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de kaza: 1 ölü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

Bostanlı Semti Atakent Mahallesi Hasan Ali Yücel Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında, yol kenarında yürürken sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobilin çarptığı Hüseyin Gençtürk (72) ağır yaralandı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. 112 ekibi, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı Gençtürk'ü ambulansla Karşıyaka Devlet Hastane’sine kaldırdı. Gençtürk, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gençtürk'ün evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yapılan araştırmada Hüseyin Gençtürk'ün yaklaşık 6 ay önce bir trafik kazası daha geçirdiği ve hafif yaralandığı öğrenildi. Gençtürk'e çarparak ölümüne neden olan aracın aynasının olay yerinde kaldığı belirlendi. Polis, Gençtürk'e çarpıp kaçan aracın sürücüsünü belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar