İzmir'de feci kaza! 1 ölü 2 yaralı

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde ağaca çarparak takla atan ve ikiye bölünen otomobilde bulunan 18 yaşındaki Kürşat Serdar Başer öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de feci kaza! 1 ölü 2 yaralı
Kaza, bugün saat 02.00 sıralarında Akçay Caddesi Sarnıç yol ayrımında meydana geldi. Karabağlar'dan Gaziemir yönüne giden Doğan Hoşnut yönetimindeki 35 HBK 33 plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkınca yol kenarındaki ağaca çarparak takla attı. Savrulan otomobil 50 metre ilerideki başka bir ağaca çarptıktan sonra ikiye ayrılarak durdu.

Kazada otomobili kullanan 18 yaşındaki Doğan Hoşnut ile otomobilde bulunan 17 yaşındaki Batuhan Ceylan ve Kürşat Serdar Başer ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları müdahale ardından, yaralılardan Doğan Hoşnut'u İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Batuhan Ceylan'ı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Kürşat Serdar Başer'i Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Tedaviye alınan yaralılardan Kürşat Serdar Başer yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybederken diğer yaralıların hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi. Başer'in cenazesi savcının incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar