İzmir’de doğalgaz patlaması: 5 yaralı

İzmir’in Buca ilçesinde bir apartman dairesinde meydana gelen doğalgaz patlamasında 5 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
İzmir’de doğalgaz patlaması: 5 yaralı

İzmir’in Buca ilçesinde bir apartman dairesinde meydana gelen doğalgaz patlamasında 5 kişi yaralandı. Patlamanın şiddetiyle çevredeki ev ve arabalarda da maddi hasar meydana geldi.

Olay, Şirinyer semti Yiğitler Mahallesi 26 numaradaki beş katlı apartmanın zemin katında yaşandı. 28 yaşındaki Fatih İnal ve eşi Ceyda İnal ile 1.5 yaşındaki kızları Ayaz İnal'ın yaşadığı dairede, ilk belirlemelere göre doğalgaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlama sırasında çevrede bulunan ev ve arabaların camı kırıldı. Çevre sakinleri sokağa döküldü. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine kısa sürede cankurtaran, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Patlamada Fatih İnal, Ceyda İnal ve Ayaz İnal ile karşı binada oturan Nazmi Barış ve Furkan Barış'ın yaralandığı açıklandı. Yaralılar, Buca Seyfi Demirsoy, İzmir Eğitim ve Araştırma ile Dr. Behçet Uz Çocuk hastanelerinde tedavi altına alındı. Hiçbirisinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Patlamadan sonra olay yerine giden dağıtım şirketi yetkilileri, bölgedeki doğalgazı keserek evde inceleme yaptı. İlk belirlemelere göre patlamaya, doğalgaz sıkışmasının yol açtığı öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN

Yorumlar