İzmir’de cinayet

İzmir’in Menemen ilçesinde, boş bir arazide öldürülmüş bir adam bulundu. Üç çocuk babası, 37 yaşındaki Murat Özger’e ait olduğu belirlenen cesedin üstüne çalılar örtüldüğü görüldü.

Google Haberlere Abone ol
İzmir’de cinayet

İzmir’in Menemen ilçesinde, boş bir arazide öldürülmüş bir adam bulundu. Üç çocuk babası, 37 yaşındaki Murat Özger’e ait olduğu belirlenen cesedin üstüne çalılar örtüldüğü görüldü. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu öğrenilen cinayetle ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Olay, Emiralem Mahallesi’nde dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Göktepe kavşağında yerde bir ceset bulunduğu ihbarı üzerine jandarma ekipleri inceleme başlattı. Olay yerinde araştırma yapan ekipler, üstü çalılarla örtülü cesedin, demir çelik fabrikasında çalışan Özger'e ait olduğunu belirledi. Ayrıca olay yerinde arabası da bulundu. İncelemede, Özger’in önce darp edildiği, ardından da av tüfeğiyle vurulduğu tespit edildi. İddiaya göre öğle saatlerinde, dördüncü çocuğuna hamile eşi Nurcan Özger’e, aynı fabrikada çalıştığı ve yaklaşık 35 bin lira alacağı olduğu arkadaşlarının yanına para almaya gitti ve bir daha haber alınamadı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan jandarma, iki şüpheliyi gözaltına aldı. Evinde yapılan aramada, olayda kullanılan av tüfeği bulunan şüphelilerden C.B.'nin, cinayeti itiraf ettiği öne sürüldü. CİHAN

Yorumlar