İzmir’de 2 öğrenciyi bıçaklayan saldırgan yakalandı

İzmir’in Konak ilçesinde, yan yana 2 liseye girerek öğrenciler B.H.B. (15) ile B.B.’yi (17) bıçaklayıp ağır yaralayan zanlı yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
İzmir’de 2 öğrenciyi bıçaklayan saldırgan yakalandı

İzmir’in Konak ilçesinde, yan yana 2 liseye girerek öğrenciler B.H.B. (15) ile B.B.’yi (17) bıçaklayıp ağır yaralayan zanlı yakalandı. Zanlının, olayın gerçekleştiği okulların çevresinde dolaşırken yakalandığı öğrenildi.
İzmir Valisi Mustafa Toprak, saldırganın öğrenci olmadığını söyledi.

    Yenişehir semtinde bulunan Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne giren ve ismi henüz açıklanmayan zanlı, bahçede teneffüste bulunan kız öğrencilerin yanına giderek lise birinci sınıf öğrencisi B.H.B.'yi 4 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Daha sonra bu okuldan kaçan zanlı, İbni Sina Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi B.B.'yi de karnından 2 kez bıçakladı. Dehşet saçan saldırgan, yaya olarak kaçıp izini kaybettirdi. Yaralanan 2 kız öğrenci Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp, tedavi altına alındı.

    Zanlıyı yakalamak için harekete geçen polis, okul çevresindeki tüm güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Saldırganın yüzünün sivilceli, başında siyah beyaz bere ve siyah kıyafet giydiğini belirleyen polis, her 2 olayın olduğu bölgede eşkale uyan bir kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişi, okuldaki görevliler ve bıçaklanan 2 öğrenci tarafından teşhis edildi. Polis, şüphelinin evinde yaptığı aramada olayda kullandığı bıçak ile başına taktığı bereyi de ele geçirdi.

    İzmir Valisi Mustafa Toprak, konuyla ilgili olarak kısa süre içinde detaylı bir açıklama yapılacağını, şüphelinin öğrenci olmadığını söyledi. Şüphelinin, psikolojik sorunları olduğunu ifade eden Toprak, “Ailesiyle de görüşüldü. Şüpheli öğrenci değil ve zaman zaman evinden kaçan bir kişi. Kısa süre içinde detaylı açıklama yapılacak.” dedi. CİHAN

Yorumlar