İzmir logosu İzmirlilerle buluştu

İzmir’in tanıtımı için “en çok ödüllendiren Akdeniz şehri olmak” vizyonuyla yola çıkan İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA)'nın paydaş kurum ve kuruluşlarla belirlediği logo İzmirlilerle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
İzmir logosu İzmirlilerle buluştu

İzmir’in tanıtımı için “en çok ödüllendiren Akdeniz şehri olmak” vizyonuyla yola çıkan İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA)'nın paydaş kurum ve kuruluşlarla belirlediği logo İzmirlilerle buluştu. Şehrin tanıtımında tek sesliliğin sağlanması amacıyla hazırlanan ve sloganı "Öncülerin Şehri İzmir" olan nazar boncuğu formundan üretilmiş logonun üç boyutlu maketi, şehrin çeşitli noktalarında boy göstermeye başladı.

İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak, yaptığı açıklamada, “Öncelikli olarak Alsancak İskelesi önüne ve Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'ne logoları yerleştirdik. Vatandaşlarımızın ve ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördük. Şehrin çeşitli yerlerine logo maketleri yerleştirmeye devam edeceğiz.” dedi. Logoda yer alan dış mavi çizgi İzmir Körfezi’ni, iç kısımdaki açık mavi halka açık ve berrak gökyüzünü, sarı bölüm ise 300 gün güneşli olan İzmir için güneşi temsil ediyor. CİHAN

Yorumlar