İzmir Kuş Cenneti'ne hizmeti geçenlere plaket verilecek

İzmir Kuş Cenneti’nin korunması ve geliştirilmesi için çalışan kamu kurum ve kuruluşlarıyla gerçek ve tüzel kişilere teşekkür plaketi verilecek.

Google Haberlere Abone ol
İzmir Kuş Cenneti'ne hizmeti geçenlere plaket verilecek

İzmir Kuş Cenneti’nin korunması ve geliştirilmesi için çalışan kamu kurum ve kuruluşlarıyla gerçek ve tüzel kişilere teşekkür plaketi verilecek. Prof. Dr. Tanju Kaya, Prof. Dr. Mehmet Sıkı, Prof. Dr. Hüseyin Arıkan ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mermer'den oluşan merkez yönetim kurulu üyeleri, Kuş Cenneti’nde koruma ve geliştirme konusunda çalışma yapan kamu kurum ve kuruluşlarını tespit edecek.

Teşekkür plaketi almaya aday kişi ve kurum temsilcilerinin, şimdiye kadar İzmir Kuş Cenneti için yaptıkları ya da bundan sonra yapacakları çalışmalar performanslarına göre değerlendirilip başarılı olanlar kamuoyuna duyurulacak. Şu anda Kuş Cenneti sahasında yetki ve sorumluluğu olan kurum temsilcilerinin bazılarının yaptığı çalışmalar orta, iyi ve pekiyi derecesine göre değerlendirilecek. Orta dereceye sahip yöneticiler, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne kadar görevlerini yerine getirirse o kurumlara da teşekkür plaketi takdim edilecek. İzmir Valisi Mustafa Toprak ise yeni atandığı için değerlendirmeye dahil edilmedi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ ALMAYA ADAY KİŞİ VE KURUMLAR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bakanlık Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akca, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, İzmir 2. Bölge Müdürü Recep Özbal ve Müdür Yardımcısı Mustafa Gökçe, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık, 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak ve İzmir Şube Müdürü Hayati Binboğa, İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Binbir Gıda Çamaltı Tuz İşletmesi Müdürü Çağatay Tulunay, İzmir Kuş Cenneti'ni Koruma ve Geliştirme Birliği Başkanı Aziz Kocaoğlu, Menemen Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Recai Önal, DSİ 2. Bölge Müdürlüğü adına tatlı su getirilmesi çalışmaları yapan Cumali Dikişci ve Kuş Cenneti'nin sahil temizliğini yapacak şirketin sahibi İbrahim Çetinkaya. CİHAN

Yorumlar