İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ekolojik kampüs kuracak

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Orman Bölge Müdürlüğü ve İş-Kur İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla fidan dikme töreni düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ekolojik kampüs kuracak

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Orman Bölge Müdürlüğü ve İş-Kur İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla fidan dikme töreni düzenlendi. Rektörlük binası önündeki törene İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Tancan Uysal, Prof. Dr. İbrahim Attila Acar ve Prof. Dr. İbrahim Kocabaş, İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, İş-Kur İl Müdürü Kadri Kabak, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Akar, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Gökçe, Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Musa Genç, Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Soyöz, Genel Sekreter Gülten Gültekin, Genel Sekreter Yardımcısı SKS Daire Başkan Vekili. Nihat Sabuncular, daire başkanları, çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Törende konuşan Rektör Akhan, İKÇÜ’nün kurulması aşamasında çok planlı hareket ettiklerini belirterek, “İlk başta attığımız adımlar, ileride büyük etkiler oluşturacak. Burada dikeceğimiz bu fidanlar, ileride çok güzel ekolojik bir kampüs oluşmasına vesile olacak.” dedi. Akhan, her sene düzenlenmesi planlanan fidan dikme törenleriyle bunu bir gelenek haline getirmek istediklerini ifade etti. Prof. Dr. Akhan daha sonra Orman Bölge Müdürü Aydın ve İş-Kur İl Müdürü Kabak’a, katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Konuşmaların ardından Çiğli Ana Yerleşke'de yer alan rektörlük binası önündeki alana geçen katılımcılar fidanları dikti. CİHAN

Yorumlar