İzmir Kınık'taki spor salonu tamir edildi

İzmir’in Kınık ilçesindeki spor salonu, Kaymakam İlyas Gün’ün girişimleriyle tadilat ve tamirat yapıldıktan sonra yeniden faaliyete geçti.

Google Haberlere Abone ol
İzmir Kınık'taki spor salonu tamir edildi

İzmir’in Kınık ilçesindeki spor salonu, Kaymakam İlyas Gün’ün girişimleriyle tadilat ve tamirat yapıldıktan sonra yeniden faaliyete geçti. Çatının su alması, zemin parkelerinin yer yer nemden dolayı çürümesi, kırılan camları ve boyaların dökülmesiyle kullanılamayacak durumda olan salon, tamamen yenilenerek çeşitli spor faaliyetlerinin yapılabileceği bir mekan haline getirildi.

Kınık Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Nazmi Peker, salonun eksiklerini tespit ederek, Kaymakam Gün'e aktardı. Gün de salonu inceleyerek, bütün eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi için harekete geçti. İlçeye yakışır hale getirilen spor salonu hakkında bilgi veren Müdür Vekili Nazmi Peker, Kaymakam İlyas Gün başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Kınıklı gençlerin birçok spor faaliyeti yapabileceği salonda, çeşitli kurs ve organizasyonların da düzenleneceğini kaydetti. CİHAN

Yorumlar