İzmir inovasyonu ödüllendiriyor

İzmir Genç İş Adamları Derneği’nin (İGİD) İzmir’deki firma ve girişimcilerin gündemine inovasyonu sokmak amacı ile düzenlediği inovasyon temalı en kapsamlı organizasyon olan; İzmir İnovasyon Ödülleri’nin ikincisinde dereceye giren ürün ve projeler belirl.

Google Haberlere Abone ol
İzmir inovasyonu ödüllendiriyor

İzmir Genç İş Adamları Derneği’nin (İGİD) İzmir’deki firma ve girişimcilerin gündemine inovasyonu sokmak amacı ile düzenlediği inovasyon temalı en kapsamlı organizasyon olan; İzmir İnovasyon Ödülleri’nin ikincisinde dereceye giren ürün ve projeler belirlendi. Rektör düzeyinde üniversitelerin, resmi, yarı resmi ve sivil topum kuruluşu temsilcilerinin yer aldığı jurinin değerlendirmesi sonucu dereceye girenlere ödülleri 17 Nisan, Perşembe saat 17:30’da Kaya Termal Otel’de yapılacak tören ile verilecek.

Rekabetin vazgeçilmez koşulu haline gelen inovasyonun İzmirli firmalarca içselleşmesi ve vizyonlarının parçası haline gelmesi amacı ile bu yıl ikincisi düzenlenen İzmir İnovasyon Ödülleri 2014’de ayrıca henüz girişim şansı bulamamış inovatif projeler de yarıştı. Dikkate değer inovatif proje sahipleri ise ödül töreninden sonra yapılacak programda melek yatırımcılar ile buluşturulacak.

İZMİRLİ 7 ÜNİVERSİTE JURİDE TEMSİL EDİLDİ
İzmir Genç İş Adamları Derneği’nin (İGİD); Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, ESİDEF (Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Federasyonu) Gediz Üniversitesi, İzmir Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Katip Çelebi Üniversitesi, KOSGEB, Mazhar Zorlu Holding, Şifa Üniversitesi ve Alphan Manas ‘ın destek ve katılımı ile gerçekleştirdiği İzmir İnovasyon Ödülleri yarışması ürün ve konspet fikir/proje proje olarak iki ayrı dalda gerçekleşti. Özellikle KOBİ’lerin inovasyon odaklı olması gerektiğini ifade eden İGİD Başkanı Selim Doğanata, yarışma ile İzmirli firmalar nezdinde inovasyon farkındalığı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

İZMİR DURMA! İNOVASYON İLE HAREKETLEN

Firmalar ve girişimcilerin inovasyona verdikleri önem oranında gelecekte var olabileceklerini kaydeden Selim Doğanata şunları söyledi; “ İGİD olarak inovasyon farkındalığını pekiştirmek için İzmir’de en kapsamlı inovasyon temalı organizasyonu İzmir İnovasyon Ödülleri Yarışması’nın ikincisini düzenledik. Sanayi kuruluşlarından, henüz yeni kurulmuş firmalara ve girişimci adaylarına büyük ilgi gören İzmir İnovasyon Ödülleri Programı hedefine ulaştı ve İzmir’de inovasyon heyecanı oluşturdu.” CİHAN

Yorumlar