İzmir Emniyeti'nde yine görev değişikliği

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde, 17 Aralık ve 7 Ocak tarihlerindeki operasyonların ardından başlayan tayin dalgasına yenileri eklendi.

Google Haberlere Abone ol
İzmir Emniyeti'nde yine görev değişikliği

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde, 17 Aralık ve 7 Ocak tarihlerindeki operasyonların ardından başlayan tayin dalgasına yenileri eklendi. İki gün önce toplam 223 komiser ve polis memurunun görev yerleri değiştirildi. Bugün de beşi şube müdürü, ikisi şube müdür yardımcısı ve ikisi emniyet amiri olmak üzere dokuz kişinin daha görev yeri değişti.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki görev değişiklikleri, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 17 Aralık 2013'te yaptığı yolsuzluk operasyonundan bir gün sonra başladı ve 7 Ocak 2014'teki liman operasyonundan sonra da devam etti. İzmir Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve ardından çeşitli birim ve rütbelerdeki yaklaşık bin 500 polisin görev yeri değiştirildi. Ayrıca İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay görevden alınarak yerine Sami Uslu atandı. Uslu, 33 gün sonra alınarak yerine Celal Uzunkaya getirildi. İki gün önce de 223 komiser ve polis memurunun görev yerleri değiştirildi. Polis memurlarının ağırlıklı olarak Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele, Organize Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarıyla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenildi. CİHAN

Yorumlar