İzmir Büyükşehir Belediyesi şehit aileleri ve gazileri ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında şehit aileleri ve gazi derneklerinin temsilcilerini ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
İzmir Büyükşehir Belediyesi şehit aileleri ve gazileri ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında şehit aileleri ve gazi derneklerinin temsilcilerini ağırladı. Ziyarete İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Derneği ile Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği temsilcileri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, burada yaptığı konuşmada, “Bu vatanın her karış toprağında şehit kanı var. Çanakkale’den bugüne kadar Türkiye’deki her aileye mutlaka bir şehit acısı düşmüş, her aileden biri gazi olmuştur. Bizim görevimiz, yeni nesillere bu bilinci ve vatan sevgisini aşılamaktır.” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, geçmişten bugüne şehit ailelerine ve gazilere sahip çıkarak her zaman yanlarında olduğunu söyleyen dernek temsilcileri ise teşekkürlerini sundu. CİHAN

Yorumlar