İZKA Genel Sekreteri Can görevini devretti

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergüder Can, İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak'ın da katıldığı bir törenle görevini devretti.

Google Haberlere Abone ol
İZKA Genel Sekreteri Can görevini devretti

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergüder Can, İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak'ın da katıldığı bir törenle görevini devretti. Toplantıda konuşan Vali Toprak, İZKA'nın 2006 yılından bugüne kadar yaptığı çalışmalarla sadece İzmir'de değil, Türkiye'de marka değeri oluşturmuş bir kurum olduğunu söyledi.

Bugüne dek sağladığı çeşitli alanlardaki desteklerle de bekleneni verme konusunda emin adımlarla yürüdüğünü belirterek, “Genel Sekreterimiz Sayın Ergüder Can'ın işin içinde olması ve doğru yönetim örneği sergilemesi de bu sürece önemli katkı sağladı. Ekibi iyi yönlendirmek de ayrı bir yetenektir. İZKA eğer iyi bir noktadaysa tüm ekip olarak hepinize ve takımın kaptanı Ergüder Bey’e teşekkür etmek gerekiyor.” dedi. Doç. Dr. Can'a başarı belgesi de veren Toprak, bundan sonra İzmir Mülkiye Başmüfettişliği görevini yürüteceğini, İZKA İzleme Değerlendirme Birimi Başkanı Murat Yılmazçoban’ın ise Genel Sekreter Vekili olarak Can'ın görevini devam ettireceğini belirtti.

İZKA'da yedi yılı aşkın sürede önemli çalışmalara imza atıldığını belirten Ergüder Can da, “Bu tek kişinin başarısı olamaz. Başarı bir ekip işidir. Hepinizin ciddi katkıları var. Ekip ruhunu bozmayın. İZKA markasının sürdürülebilir olması için çok çalışmaya devam edin. Size sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Toplantının ardından İZKA çalışanları, veda pastasını keserek Can'a bundan sonraki yaşamında da başarı diledi. CİHAN

Yorumlar