İZBAN’dan kaza haberine yalanlama

İzmir’de bir haber ajansı tarafından 1 Mayıs tarihinde servis edilen haberle ilgili İZBAN açıklama yaptı. Söz konusu haberde İZBAN’a ait trenin Torbalı Taşkesik köyü yakınlarında bir koyun sürüsüne çarptığı, 20 hayvanın telef olduğu,...

Google Haberlere Abone ol
İZBAN’dan kaza haberine yalanlama

İzmir’de bir haber ajansı tarafından 1 Mayıs tarihinde servis edilen haberle ilgili İZBAN açıklama yaptı. Söz konusu haberde İZBAN’a ait trenin Torbalı Taşkesik köyü yakınlarında bir koyun sürüsüne çarptığı, 20 hayvanın telef olduğu, çobanın ağır yaralandığı ve makinisti M.A.’nın gözaltına alındığı şeklindeki haberin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İZBAN’a ait trenlerin Torbalı bölgesine gitmediği kaza yapan trenin de kendilerine ait olmadığı vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Haberde, İZBAN treninin, Torbalı-Taşkesik köyü yakınlarında bir koyun sürüsüne çarptığı bilgisi yer almaktadır. Bildiğiniz üzere, İZBAN’ın Güney’deki son istasyonu Cumaovası’dır ve trenlerimiz Torbalı bölgesine gitmemektedir. İZBAN tren setleri içerisinde 247 sefer sayılı bir tren yoktur. İZBAN makinistleri arasında M.A. isminde bir makinist bulunmamaktadır.”

CİHAN

Yorumlar