İTO'nun Terme'ye yaptırdığı okulun yolu hala yapılmadı

Samsun’un Terme ilçesinde İstanbul Ticaret Odası(İTO) tarafından yaptırılan Şehit Kibar Korhan Koç İlköğretim Okulu'nun yolunun olmaması veliler kadar öğrencileri de bıktırdı.

Google Haberlere Abone ol
İTO'nun Terme'ye yaptırdığı okulun yolu hala yapılmadı

Samsun’un Terme ilçesinde İstanbul Ticaret Odası(İTO) tarafından yaptırılan Şehit Kibar Korhan Koç İlköğretim Okulu'nun yolunun olmaması veliler kadar öğrencileri de bıktırdı. Yağışlı havalarda çamur, diğer zamanlarda ise tozdan geçilmeyen okul yolunun biran önce asfalt yapılması isteniyor. 300'e yakın imza toplayan öğrenci velileri, taleplerine tepkisiz kalınmasına anlam veremiyor.

Şehit Kibar Korhan Koç Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Yeter Dağdelen ise okulun şehit Kibar Korhan Koç adına yaptırıldığını belirterek, “Bu patika yollar şehidimize yakışmıyor. Çocuklarımız çamurlu yollardan geçip eve çamur içinde geliyor. Okul aile birliği üyeleri ile birlikte başvurumuzu gerekli mercilere yaptık fakat sonuç alamıyoruz. Hem Yeni Mahalle İlkokulu öğrencileri hem de Şehit Kibar Korhan Koç Ortaokul öğrencileri bu patika yolları kullanıyorlar. Biz çözüm istiyoruz.” dedi.
CİHAN

Yorumlar