İtfaiyeden bahçede yılan operasyonu

Erzincan’da müstakil bir evin bahçesinde yaklaşık 1,5 metre boyunda yılan yakalayan Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yılanı doğaya saldı. Ev sakinleri ve mahalleli tarafından heyecana neden olan yılan operasyonunda, itfaiye...

Google Haberlere Abone ol
İtfaiyeden bahçede yılan operasyonu

Erzincan’da müstakil bir evin bahçesinde yaklaşık 1,5 metre boyunda yılan yakalayan Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yılanı doğaya saldı. Ev sakinleri ve mahalleli tarafından heyecana neden olan yılan operasyonunda, itfaiye ekipleri bahçede başka yılan olup olmadığı konusunda uzun süre çalışma yaptı.

Mimar Sinan Mahallesi Çevre Yolu Numara 95'te bulunan evlerinin bahçesinde yılan olduğunu fark eden Kadriye Bayata’ya (70), panikle oğlu Necmettin Bayata’ya bahçede yılan olduğunu söyledi. Bahçelerinde yılan olduğu yönünde ihbarda bulunan Bayata, itfaiye ekiplerinden yılanın yakalanması için yardım istedi. Eve gelen itfaiye ekipleri, yaptıkları çalışma sonrası özel bir aparatla yılanı kısa sürede yakalayarak etkisiz hale getirdi. Bahçe ve evde başka yılan olma ihtimali üzerine çalışma yapan itfaiye ekipleri, detaylı arama yaptı ve başka yılana rastlamadı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılanı bir çuvalın içerisine koyarak, doğal hayata geri bıraktı.

Bahçesinde yılan bulunan evin sahibi Necmettin Bayata, "Yılanı annem görmüş. Hemen itfaiye ekiplerine haber verdik. Onlar da sağ olsun gelip yılanı yakaladılar. Başka yılan var mı diye kontrol ettiler. Biraz tedirgin olduk ama şu anda bir sıkıntı yoktur. Yılan 1,5 metre filandı her halde.” dedi.

CİHAN

Yorumlar