İtfaiyecinin ölümden dönme anı kamerada

Beyoğlu’nda yol temizleme aracı, bilinmeyen bir sebeple alev alev yandı. Yanan aracın yanında bulunan doğalgaz kutusu ise büyük bir gürültüyle patladı.

Google Haberlere Abone ol
İtfaiyecinin ölümden dönme anı kamerada

Beyoğlu’nda yol temizleme aracı, bilinmeyen bir sebeple alev alev yandı. Yanan aracın yanında bulunan doğalgaz kutusu ise büyük bir gürültüyle patladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmeye çalıştı. Doğalgaz kutusunun önünde olaya müdahale eden itfaiye eri, patlama sonucu yola savruldu. İtfaiyecinin savrulma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. İtfaiye erinin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olay Kaptanpaşa Mahallesi Yumak Sokak’ta saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Beyoğlu Belediyesi’ne ait yol temizleme aracı sokaklar temizlenirken bir anda yanmaya başladı. 34 OO 111800 plakalı araçta bulunan sürücü kendini can havliyle dışarı attı. Yangına ilk etapta mahalleli yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yangını söndürmeye çalıştı. Bu esnada alevlerin azaldığını gören bir itfaiyeci yanan araca yaklaştı. Aracın yanında bulunan doğalgaz kutusu büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın şiddetiyle itfaiye eri savrularak yere düştü. Yaşananlar an be an güvenlik kameralarına yansıdı. Olay sonrası temizlik aracı ve yanında park halinde bulunan otomobil kullanılamaz hale geldi.

Yangının bir anda başladığını belirten görgü tanıkları, itfaiyeyi aradıktan sonra yol kenarındaki araçları çektiklerini söyledi. Doğalgaz kutusunun bir anda patladığını belirten mahalleli itfaiye erinin yaralandığını, ancak hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

Yangının sebebini araştıran polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor. CİHAN

Yorumlar