İtfaiyeci, yangın alanındaki park tartışmasında gözaltına alındı

Erzincan'da bir alışveriş merkezinde çıkan yangına müdahale için evinden çağrılan itfaiyeci, yanlış park meselesi yüzünden tartıştığı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
İtfaiyeci, yangın alanındaki park tartışmasında gözaltına alındı

Erzincan'da bir alışveriş merkezinde çıkan yangına müdahale için evinden çağrılan itfaiyeci, yanlış park meselesi yüzünden tartıştığı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirilen itfaiyeci, ellerine kelepçe takılarak karakola götürüldü.

Yangın, saat 13.00 sıralarında Halitpaşa Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir alışveriş merkezinin kazan dairesinde çıktı. Bölgeye gelerek kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangın sonrası alışveriş merkezi bir anda dumanlar içinde kalınca itfaiye ekipleri camları kırarak dumanın dışarı çıkmasını sağladı. Olay yerine toplanan meraklı vatandaşlar da çalışmaları izledi.

        Bu sırada Binali Ş. adlı itfaiye eri, izinli olmasına rağmen yardım için çağrılması üzerine özel otomobili ile olay yerine geldi. Olay yerinde bulunan polis ekipleri, Binali Ş.'den yangın alanına yakın bir yere park ettiği otomobilini kaldırmasını istedi. Binali Ş., itfaiyeci olduğunu ve yangına müdahale için evden geldiğini söylemesine rağmen, polisler aracın kaldırılmasında ısrar etti. Otomobilinin yanına giden Binali Ş. ile polisler arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmaya Binali Ş.'nin kendisi gibi itfaiye personeli olan ve yangına müdahale için olay yerinde bulunan oğlu Murat Ş. de katıldı. Diğer itfaiyecilerin de tartışmaya katılması üzerine bir anda polisler ile itfaiyeciler arasında arbede yaşandı.

Yaşanan arbedede polis, itfaiyecilerin üzerine biber gazı sıktı. Murat Ş. ise yere yatırılarak polise mukavemetten gözaltına alındı. Karakola götürülen itfaiyecinin işlemleri sürdüğü öğrenildi. CİHAN

Yorumlar