İtfaiye araçları pazaryerinden dolayı yanan eve zor ulaştı

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Çarşamba Pazarı'nın bulunduğu bir evde sabah saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin söndürmekte zorlandığı yangına tepki gösteren pazarcı esnafı, kapalı pazaryeri istediklerini söyledi.Zübeyde...

Google Haberlere Abone ol
İtfaiye araçları pazaryerinden dolayı yanan eve zor ulaştı

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Çarşamba Pazarı'nın bulunduğu bir evde sabah saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin söndürmekte zorlandığı yangına tepki gösteren pazarcı esnafı, kapalı pazaryeri istediklerini söyledi.

Zübeyde Hanım Caddesi, 29 numaralı apartmanın 3. katında, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Aysel C. isimli kadının yaşadığı öğrenilen evde, büyük maddi hasar meydana geldi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiyesi araçları, yangın alanına girmekte zorlandı. Sabah saatlerinde tezgah açmakta olan esnaftan dolayı güçlükle ilerleyen araçlar, daireye ulaşarak yangını kontrol altına aldı. Ev kullanılamaz hale gelirken polis ekipleri de pazaryerinde güvenlik önlemi aldı.

Edremit Belediyesi zabıta ekiplerine tepki gösteren pazarcı esnafı, kapalı pazaryeri beklediklerin belirtti. Esnaflar, “Bu Çarşamba Pazarı çok dağınık. Herhangi bir yangın ya da başka bir acil olayda bu sıkıntı her zaman yaşanıyor. Kapalı pazaryeri yapılırsa bu sıkıntılar biter inşallah.” dedi.

Kontrol altına alınan yangının çıkış nedeni araştırılırken, evde ciddi manada maddi hasar meydana geldi.

CİHAN

Yorumlar