İşyeri yıkılan kadın davulla belediye başkanını protesto etti

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan kaçak spot eşya mağazasının yıkım kararı tebliğ edilen Yeliz Yıldız, belediye önünde dün koltuk yaktı. Bugün kalabalık bir grup ile belediye önünde davul çaldırarak Belediye Başkanı Özer Kayalı...

Google Haberlere Abone ol
İşyeri yıkılan kadın davulla belediye başkanını protesto etti

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan kaçak spot eşya mağazasının yıkım kararı tebliğ edilen Yeliz Yıldız, belediye önünde dün koltuk yaktı. Bugün kalabalık bir grup ile belediye önünde davul çaldırarak Belediye Başkanı Özer Kayalı aleyhine pankart açıp protesto eden Yeliz Yıldız'ın işyeri bugün yıkıldı.

İkinci el spot eşya mağazasının için belediye tarafından yıkım kararı çıktığını öğrenen Yeliz Yıldız, işyerindeki eşyalarının bir kısmını Kuşadası Belediyesi önüne getirerek yaktı. Belediye ekiplerinin yıkım için dükkanına gelmesine sinirlenen iş kadını, belediyenin yıkımına tepki gösterdi. Daha sonra davul eşliğinde yakınlarıyla birlikte Kuşadası Belediyesi önünde eylem yaptı. Belediyenin haksız şekilde işyerini boşaltmaya kalktığını ileri süren Yeliz Erol, "20 defa Belediye Başkanı Özer Kayalı'ya gittik, hiç yardımcı olmadı. İkinci el eşya alım satımı yapıyorum. 20 kişiye ben bakıyorum. Belediye Başkanı gelip, benim işyerimi yıkmak istiyor, savcılık kararı olduğunu söylüyor. Kuşadası'nda benim yerime gelene kadar yüzlerce yıkım kararı olan yer var, örneğin Kuşadası Limanı var. Kuşadası Limanı kaçak, imara aykırı orayı yıkmıyor ama gelip benim gibi garibanla uğraşıyor. Ben 20 kişiyle aç mı kalayım" dedi.

Tüm protestolara rağmen spot eşya satış mağazası boşaltılarak yıkıldı.

CİHAN

Yorumlar