İstikbal Koleji basketbol takımı “Yılın takımı” seçildi

Kayseri İstikbal Koleji Basketbol Takımı, sporseverler tarafından yapılan anket sonucunda “yılın takımı” seçilerek ödüllendirildi. Kayseri Maç Gazetesi tarafından geleneksel olarak organize edilen yılın oscarları anketi sona erdi. Birçok...

Google Haberlere Abone ol
İstikbal Koleji basketbol takımı “Yılın takımı” seçildi

Kayseri İstikbal Koleji Basketbol Takımı, sporseverler tarafından yapılan anket sonucunda “yılın takımı” seçilerek ödüllendirildi.

Kayseri Maç Gazetesi tarafından geleneksel olarak organize edilen yılın oscarları anketi sona erdi. Birçok farklı kategoride gerçekleştirilen ankette, on binlerce oy kullanılırken Kayserili sporseverler İstikbal Koleji basketbol takımını yılın okul takımı seçti. Ödülünü Kayseri Kadir Has Spor ve Kongre Merkezinde yapılan muhteşem bir törenle Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyilmaz’ın elinden alan İstikballi sporcular, büyük bir mutluluk yaşadı.

Okul Müdürü Şuayip Karataş, “Takımımız aralıksız 9 yıldır Kayseri şampiyonu olarak grup maçlarında ve Türkiye finallerinde Kayseri’yi temsil ediyor. Kayseri spor kamuoyu da bu başarıyı ödüllendirdi, Kayseri Maç Gazetesine spora verdikleri önemden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi. Kayseri Maç Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Bayram da yaptığı açıklamada; İstikbal Koleji, Basketbola yatırımıyla ve başarılarıyla şehrimize büyük katkı sağlıyor, takımı elde ettiği başarılardan dolayı kutluyorum.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar