İstifa eden Bingöl Emniyet Müdürü gözyaşları eşliğinde uğurlandı

Görevinden istifa ederek dikkatleri üzerine çeken Bingöl İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin bugün şehre veda etti. Sevenleri tarafından gözyaşları eşliğinde uğurlanan Taştekin, '' Rabbim kendi rızası doğrultusunda gelenlerden ve Kendi...

Google Haberlere Abone ol
İstifa eden Bingöl Emniyet Müdürü gözyaşları eşliğinde uğurlandı

Görevinden istifa ederek dikkatleri üzerine çeken Bingöl İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin bugün şehre veda etti. Sevenleri tarafından gözyaşları eşliğinde uğurlanan Taştekin, '' Rabbim kendi rızası doğrultusunda gelenlerden ve Kendi rızası doğrultusunda gitmeyi becerebilenlerden eylesin inşallah. '' dedi.

Yakın çevresi tarafından Bingöl Havalimanı'ndan uğurlanan Taştekin, herkesle tek tek vedalaştı. Vedalaşma esnasında bazı sevenleri gözyaşı döktü. Çocuklarla da vedalaşan Taştekin, ''Bedenen ayrı olabiliriz ama ruhen beraberiz.'' dedi.

Taştekin, '' Allah bu güzel ailelerle, eşlerinizle, evlatlarınızla gerçek saadetin olduğu Ab-ı Kevser'in başında, cennetinde hepimizi buluştursun. Orada insanlık aleminin Sultanı Efendimiz'e (sav) komşu eylesin. Orada birbirimize karşı hiçbirimizi mahcup etmesin, cennetinde bizi ayırmasın. İmtihan dünyasıdır öyle emretmiş, öyle buyurmuş, gelişlerimiz de gidişlerimiz de bir imtihandır. Rabbim kendi rızası doğrultusunda gelenlerden ve kendi rızası doğrultusunda gitmeyi becerebilenlerden eylesin inşallah.'' diye konuştu.

Sevenlerinin duasını da isteyen Taştekin, ''Biz fiziken, belki bedenen belki görev olarak buradan bir müddet uzakta bulunabiliriz. Ruhen, kalben ellerimizi kaldırdığımızda dualarımızda hep birlikteyiz. Allah sizlerden ebediyen razı olsun. Sizleri, eşlerinizi, tüm Bingöl polis ailesini ve en önemlisi bu çok sevdiğim polis çocuklarını, Allah iki cihanda aziz eylesin. Biz de çok emekleriniz var. Biz de çok hakkınız var. Biz de çok gayretleriniz var. Rabbim inşallah onun hakkını verenlerden olmamızı nasip etsin, Allah sizleri iki cihanda aziz eylesin. Unutmayın bu hayat sadece ve sadece bir imtihan hayatıdır. Rabbim cennetinde Ab-ı Kevser'in başında kendi rızasına nail olanlardan eyleyerek hepimizi birbirimize kavuştursun. Allah'a emanet olun. Hepinizi seviyoruz.'' diyerek veda etti.

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GELDİ

Ercan Taştekin'in istifası sonrasında yerine atanan Atalay Ürker'de Bingöl'e geldi. Taştekin ve Emniyet Müdür Yardımcıları tarafından karşılanan Ürker’in hemen toplantı yapacağı öğrenildi. Taştekin ile kısa süreli muhabbet eden Ürker'in, Taştekin'i uğurlamadan havalimanından çıkması dikkat çekti.

CİHAN

Yorumlar