İşten atılan pompacılar çete kurup patronu haraca bağlamışlar!

Adana’da çalıştıkları akaryakıt istasyonu sahibini tehdit edip, 26 bin lirasını aldıkları ileri sürülen 2 pompacı ile 3 arkadaşı gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
İşten atılan pompacılar çete kurup patronu haraca bağlamışlar!

Adana’da çalıştıkları akaryakıt istasyonu sahibini tehdit edip, 26 bin lirasını aldıkları ileri sürülen 2 pompacı ile 3 arkadaşı gözaltına alındı. Şüpheliler, suçlamaları kabul etmedi.

Merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesindeki Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde akaryakıt istasyonu olan Y.Y., 3 ay önce yanında çalışan 40 yaşındaki Erhan S. ile kuzeni 24 yaşındaki Davut S.nin usulsüzlük yaptığını belirleyip işten çıkardı. İddialara göre, Erhan S. ile Davut S., arkadaşları 37 yaşındaki Halil A., 45 yaşındaki Selçuk T. ve 34 yaşındaki Fuat M. ile birlikte atıldıkları işyerini bastı. Silah tehdidi ile para isteyen şüpheliler 3 ay boyunca toplam 26 bin lira haraç aldı.

Akaryakıt istasyonunun haftada 3 kez basılması üzerine Y.Y., Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe verip şüphelilerden şikayetçi oldu. Y.Y.nin başvurusu üzerine harekete geçen Emniyet Asayiş Şubesi Gasp Bürosu ekipleri, eş zamanlı operasyon düzenledi. Şafak vakti yapılan baskınlarda Erhan S., Davut S., Halil A., Selçuk T. ile Fuat M. yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğü'nde Y.Y. tarafından teşhis edildi. Emniyet Müdürlüğü’nde kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedikleri öğrenilen şüpheliler “silahlı yağma, zorla haraç alma ve hürriyeti tehdit” suçlamasıyla sağlık kontrolünün ardından adli mercilere sevk edildi.
CİHAN

Yorumlar