İstediğin yerde lüks tatil imkanı artık 4 teker üzerinde

Fiyatları yaklaşık 15 bin lira ile 200 bin lira arasında değişen karavan ve minibüs karavan modelleri istediğin yerde lüks tatil imkanı sunuyor. Dün açılan Bursa Doğa ve av fuarına katılan lüks karavan ve minibüs karavanlar görenleri kendine...

Google Haberlere Abone ol
İstediğin yerde lüks tatil imkanı artık 4 teker üzerinde

Fiyatları yaklaşık 15 bin lira ile 200 bin lira arasında değişen karavan ve minibüs karavan modelleri istediğin yerde lüks tatil imkanı sunuyor.

Dün açılan Bursa Doğa ve av fuarına katılan lüks karavan ve minibüs karavanlar görenleri kendine hayran bırakıyor. Fuara Bursa'dan katılan Viy Karavan Marin Genel Müdürü Hüseyin Taşkın, karavanın dışında tekne malzemesi gibi polyaster, içinde ise yalıtımlı malzeme kullandıklarını belirtti. Sipariş usulü aldıkları karavanı karayollarında transferinin zorlaşmaması için genişliği 3 metreyi geçmeyecek kaydıyla 13,5 metreye kadar büyüklükte yapabildiklerini anlatan Taşkın, fabrikadan monte edilen karavanın araçlarla aynı şekilde götürüp yerine indirildiğini anlatıyor.

Fuarda göstermelik getirdikleri mobil evin yaklaşık 13 metreye kadar çıktığını belirten Taşkın, "Karavanın içinde banyo, tuvalet, mutfak ve ayrı bir yatak odası ile oturma odası olarak tasarlanabiliyor. İçinde pis su tankı, temiz su tankı, güneş enerji sistemi, özel klima sistemi uygulanabiliyor. Ön tarafı komple cam, arka tarafını kapalı yapabiliyoruz. Ön tarafına teras konulabiliyor, üst tarafına teras konulabiliyor. Görünmeyen klima sistem kullanılıyor." dedi.

Bakım yapıldığı sürece bir tekne gibi karavanın da ömrünün çok uzun olabileceğini anlatan Taşkın, metrekaresinin bin liraya mal olduğunu ve istenen lükse göre fiyatın değiştiğini belirtiyor.

KONFORT MODELİ

Viy konfort modelinin ise tam olarak bir yaşam kalitesi sunduğunu belirten Hüseyin Taşkın, "Bu da bizim Kemper Konfort karavanımız. Üç kişinin rahatlıkla istediği yerde tatil yapabileceğini konfort arabanın içinde banyo, tuvalet, mutfak, yüz litrenin üzerinde su tankı, iki tane yaşam aküsü, güneş enerji sistemi, çok özel bir yalıtım, içinde bir kilometrenin üzerinde yanmaz kablo var. Arabanın içinde arabayı ve suyu ısıtan kombi var. İki tane televizyon, uydu sistemi, çok özel tavan havalandırmaları var." şeklinde konuşuyor.

Minibüsün bütün dizaynı ve üretiminin kendilerine ait olduğunun altını çizen Hüseyin Taşkın, bu arabaların yaklaşık 130 bin ila 200 bin lira arasında değiştiğini belirterek, "Biz araba ile beraber bunun dizaynını yapıp veriyoruz. Seri üretim yapıyoruz. Fabrikada çıkan her araba hemen satılıyor. Türkiye'de bu alanda ilgi var. Araba kaliteleri arttıkça ilgi daha da artıyor. İnsanlar kaliteyi istiyor. Sanıyorum sadece bizden yıllık çıkan 150 civarında araba satılıyor. Türkiye genelinde ise ortalama 400- 500 karavan satılıyordur. Bu rakam Avrupa ortalamalarının altında olmasına rağmen kaliteyi artırdığımızda bu rakam daha da artacaktır." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar