İşte Melisa'nın ölüm nedeni!

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ndeki Cebeci Plajı yakınlarında 17 yaşındaki Melisa K. Ziya Y. cesetleri bulundu.

Google Haberlere Abone ol
İşte Melisa'nın ölüm nedeni!

Genç kızın ölmeden önce darp edildiği anlaşılan cansız bedeni kaldıkları çadırın içinde bulunurken Ziya Y.'nın cesedi hemen yakındaki cankurtaran kulesinde iple asılı halde bulundu. Ziyağ Y.'nın, Melisa K. annesine yazdığı bir notta bulundu. Notta  Ziya'nın, “Biz Onur'a gidiyoruz. Can almak Allah'a mahsus fakat olan oldu bir kere'' yazdığı belirtildi. Bu sırada Adli Tıp’ta incelemeler devam ederken hastanede yapılan ilk tespitlerde genç kızın boğazında ip izi bulundu. Jandarma, çadırın içinde ipi de buldu.
ANNESİNE NOT BIRAKTI
Cankurtaran izleme kulesinde cesedi bulunan 17 yaşındaki Ziya Yağcı'nın, kamp yaptıkları çadırda ölü bulunan ve kız arkadaşı olduğu iddia edilen 17 yaşındaki Melisa Kolpar'ın annesine not bıraktığı belirlendi. Söz konusu notta, Melisa'nın annesinden özür dileyen Ziya'nın, “Biz Onur'a gidiyoruz. Can almak Allah'a mahsus fakat olan oldu bir kere. Kızının hiçbir kabahati yok. Sen sakın böyle bir şey yapma” yazdığı belirtildi.
Notta adı geçen Onur'un, Melisa ve Ziya'nın bir süre önce hayatını kaybeden ortak arkadaşları olduğu iddia edildi.
MELİKE ÇADIRDA, ZİYA KULEDE
İstanbul başta olmak üzere yakın illerden günü birlik tatil için gelen ve çadır kuranların akın ettiği Kandıra’nın Karadeniz sahilindeki Cebeci Plajı’na bu sabah gelenler cankurtaran kulesinde birisinin asılı olduğunu gördü. Haber verilmesi üzerine jandarma ekipleri hemen olay yerine geldi.
Yapılan incelemede, asılı cesedin Ziya Y.'a ait olduğu belirlendi. Bir süre sonra, Ziya Y.'nın sahilde bir kız arkadaşıyla beraber çadırda kaldığı tespit edildi. Çadıra giden jandarma ekipleri burada Ziya Y.'nın aynı yaştaki kız arkadaşı Melisa Kolpar'ın da cesedini buldu. Melisa Kolpar, bazı dizilerde küçük rollerde dizi filmlerde yer almıştı. 
Ziya Y.'nın kesin ölüm sebebi henüz belirlenemedi. Ancak vücudunda darp izleri olduğu, gördüğü şiddet sonucu öldüğü üzerinde durulduğu ifade edildi.
MELİSA İPLE BOĞULMUŞ
Melisa Kolpar ve Ziya Yağcı ile ilgili Adlı Tıp’ta incelemeler sürerken, Kandıra Devlet Hastanesi’nde yapılan tespitlerde genç kızın boğazında da ip izi bulunduğu belirtildi. Jandarma ayrıca çadırın içinde de Melisa’nın boğazının sıkılmasında kullanıldığı sanılan ipi de buldu. 
Kandıra Cumhuriyet Savcılığı soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürürüyor. (DHA)


Yorumlar