İstasyon radyo günlerinde halay çekti

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren İstasyon Kültür Topluluğu yönetimi ve üyeleri Radyo Günleri programında canlı yayına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
İstasyon radyo günlerinde halay çekti

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren İstasyon Kültür Topluluğu yönetimi ve üyeleri Radyo Günleri programında canlı yayına katıldı. Üyeler program sonunda çektikleri halay ile ilgi topladı.

Yaklaşık 20 üyesiyle birlikte TRT Erzurum Aşık Reyhani Stüdyosunda Radyo Günleri programına katılan topluluk üyeleri canlı yayın sonunda, TRT sanatçıları ve konuk sanatçılar tarafından seslendirilen türküler eşliğinde halay çekti. Gençlerin çektiği halaylar sırasında renkli görüntüler oluştu.

Dönemin son etkinliğini gerçekleştirdiklerini belirten İstasyon Kültür Topluluğu Başkanı Nur Ener, “Dönemin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Üyelerimiz ve dostlarımızla birlikte dönemin son etkinliğini gerçekleştirdik. Bizi burada ağırlayan başta program yapımcımız değerli hocamız Erdal Karabacak olmak üzere tüm TRT çalışanlarına teşekkür ederiz. İnşallah 2. Dönem bu atmosferi daha sık yaşarız.” dedi.

Topluluk üyelerinden Emrah Cebe ise programın sonuna doğru güzel bir halay çektiklerini söyledi. Cebe, “Ben Bitlis’ten geldim. Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü okuyorum. Erzurum’da buraya misafir olmak gerçekten güzeldi. Özellikle programın sonunda iyi bir halay çektik. Stres attığımızı düşünüyorum.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar