İstasyon Mahallesi’nde parke taşı döşeniyor

Mardin Artuklu ilçesine bağlı İstasyon Mahallesinde kilitli parke taşı döşenmesine başlandı. Mardin’in en büyük mahallelerinden biri olan İstasyon Mahallesi’nde mevcut stabilize yollarının ıslahı ve kilitli parke taşı döşemelerine...

Google Haberlere Abone ol
İstasyon Mahallesi’nde parke taşı döşeniyor

Mardin Artuklu ilçesine bağlı İstasyon Mahallesinde kilitli parke taşı döşenmesine başlandı. Mardin’in en büyük mahallelerinden biri olan İstasyon Mahallesi’nde mevcut stabilize yollarının ıslahı ve kilitli parke taşı döşemelerine başlandı. Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalar kapsamında, ilk önce İstasyon Mahallesinde dar sokaklar ve yol güzergahları kepçelerle genişletildi. Belediye ekipleri genişleyen yol ve caddelere kilitli parke taşı döşedi.

Mahallede kilitli parke taşı döşemelerini yerinde denetleyen Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Emin Irmak, bir süre belediye kepçesinin koltuğuna oturarak, yol çalışmalarına dahil oldu. Daha sonra kısa bir açıklama yapan Irmak, İstasyon Mahallesinin hizmet anlamında ihmal edilen yerlerden biri olduğunu ifade ederek, "Burada yaşayan yurttaşlarımız siyasi görüşlerinden dolayı hizmet görmedi. Bizim anlayışımız da ise, halka hizmet vardır. Siyasi görüşü ne olursa olsun biz her yere gidip çalışmalarımızı yapacağız. Bu mahallemiz çok mağdur durumdaydı. Bundan sonrada çalışmalarımız bu mahalle başta olmak üzere Mardin’in en ücra köşesine dahi hizmet götüreceğiz." dedi.

Mahalle sakinleri ise ilk kez belediye ekiplerinin mahallelerinde yol çalışması yaptığını belirterek, daha önceki dönemlerde belediyelerin kendilerini ihmal ettiğini dile getirdi.

CİHAN

Yorumlar