İstanbul’dan Korkut Yunus Emre Yatılı Bölge Ortaokulu'na giyim yardımı

İstanbul’dan hayırsever bir iş adamı, Korkut Yunus Emre Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine giyim yardımında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul’dan Korkut Yunus Emre Yatılı Bölge Ortaokulu'na giyim yardımı

İstanbul’dan hayırsever bir iş adamı, Korkut Yunus Emre Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine giyim yardımında bulundu. Okul tarafından teslim alınan yardım malzemeleri Vali Vedat Büyükersoy, Korkut Kaymakamı Bekir Abacı, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Çelik, Okul Müdürü Orhan Erol ve okul idarecileri tarafından dağıtıldı.

Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Eşref Er aracılığıyla gönderilen 4 çeşit giyim yardımı ile ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Çelik, ilçenin eğitimine katkı sunan herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Temel eğitimden orta öğretime geçiş ortak sınav değerlendirme toplantısına da değinen Çelik, şunları söyledi: “Okul müdür yardımcımızın aracılığıyla okulumuz Kümbet Yunus Emre Yatılı Bölge Ortaokulu’na 4 kalemde çeşitli giyim yardımları gelmiştir. Öğrencilerimize yönelik bu güzel desteği veren firma temsilci ve yetkililerine teşekkür ediyoruz. Bugün ilçemizin eğitim başarısı hem de hayırseverlerin verdiği destek bizi gerçekten mutlu etmiştir. Ayrıca, sayın valimizin de bizleri yalnız bırakmayarak teşrif etmelerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz.”

Kaymakam Bekir Abacı’nın eğitime ciddi anlamda destek verdiğini ifade eden Çelik, “İlçemizin eğitimde göstermiş olduğu bu başarı gerçekten Korkut için tarif edilemeyen bir gurur kaynağıdır. Bu başarı Sayın Kaymakamımızın özverili çalışmaları ve öğretmenlerimizin fedakarlıkları ile geldi. Sayın Kaymakamımız, yaklaşık 6 aylık görev süresi boyunca sürekli okullarımızda incelemelerde bulunup, gerekli eksikliklerin giderilmesi için koordineli bir çalışma sistemi oluşturdu. Şu anda okullarımızda ciddi anlamda bir sorun yok ve bu durum bizi gerçekten sevindiriyor. Çünkü okullarımızın yüzde 60’ından fazlası kırsal kesimde bulunuyor. İlçemizin eğitimine katkıda bulunan, başta Sayın Valimiz Vedat Büyükersoy, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tatlı ve ilçede her türlü desteğini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Bekir Abacı’ya, tüm okul idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar