İstanbul’daki Bafralılar geleneksel 10. iftarda bir araya geldi

İstanbul Bafraspor Kulübü ve İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği, 400 Bafralıyı dernek binasında geleneksel iftar yemeğinde buluşturdu. Bayrampaşa Ertuğrulgazi Parkı içerisinde Spor Kulübü ve Dernek binasında bulunan kendi yerlerinde...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul’daki Bafralılar geleneksel 10. iftarda bir araya geldi

İstanbul Bafraspor Kulübü ve İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği, 400 Bafralıyı dernek binasında geleneksel iftar yemeğinde buluşturdu.

Bayrampaşa Ertuğrulgazi Parkı içerisinde Spor Kulübü ve Dernek binasında bulunan kendi yerlerinde verilen iftarda Bafralı hemşeriler birbirleriyle hasret giderdi. İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Mustafa Hacıoğlu yaptığı konuşmada, "Geleneksel olarak 10.sunu düzenlediğimiz iftarın asıl amacı Bafralı hemşehrilerimizin hep birlikte hasret gidermesidir.Bu hasret giderme özlenen bir tabloydu biz bunu başardık. Her konuda birlik ve beraberlikten yanayız." dedi.

İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun ise "Bafralı hemşehrilerimizin bulundukları tüm Bafra derneklerinin değerli üyeleri iftarımıza katıldılar ilerleyen günlerde kısa adı BAFDERFED yani Bafralılar Federasyonu'nu oluşturarak İstanbul'daki tüm Bafralıları tek çatı altında toplayacağız. Bizim her türlü etkinliklerimizde yanımızda olan ve Samsun'un, Bafra'nın ismini İstanbul'a duyuran SAMKON Genel Başkanı H. Kaya Aşcı'ya ayrıca teşekkür ederiz." diye konuştu.

    İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu iftar programının onur konuğu ise TextilKent yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karaduman oldu. CİHAN

Yorumlar