İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

İstanbul’da, uyuşturucu tacirlerinin izini süren polis, Bahçelievler’de 13 kilogram eroin ele geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

İstanbul’da, uyuşturucu tacirlerinin izini süren polis, Bahçelievler’de 13 kilogram eroin ele geçirdi. 6 zanlının gözaltına alındığı operasyonda, uyuşturucudan elde edildiği düşünülen 50 Bin TL’den fazla nakit paraya da el konuldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen bir soruşturmada, Bahçelievler’de bazı zanlıların uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlendi. Zanlıların yakalanması için operasyona başlayan narkotik polisi belirlediği adreslere eş zamanlı baskınlar yaptı. Yapılan aramalarda 13 kilo 435 gram eroin ile birlikte 292 gram kokain ele geçirildi.
Şüphelilerin adreslerde yapılan aramalarda uyuşturucuya ek olarak uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı düşünülen 18 bin 225 TL, 12 bin Euro ve 100 Amerikan Doları’na da el konuldu. Operasyonlar kapsamında 6 şüpheli gözaltına alınarak narkotik polisi tarafından sorguya alındı.

Emniyet müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 6 şüpheliden 3’ü, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

CİHAN

Yorumlar