İstanbul'da toplu ulaşıma 1 Mayıs kısıtlaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yarın 1 Mayıs nedeniyle metrobüs seferleriyle Anadolu yakasından Avrupa'ya yolcu taşımayacak. Edinilen bilgiye göre, metrobüs seferlerinde Beylikdüzü-Topkapı seferleri yapılacak. Topkapı'dan sonra yolcu taşınmayacak....

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da toplu ulaşıma 1 Mayıs kısıtlaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yarın 1 Mayıs nedeniyle metrobüs seferleriyle Anadolu yakasından Avrupa'ya yolcu taşımayacak.

Edinilen bilgiye göre, metrobüs seferlerinde Beylikdüzü-Topkapı seferleri yapılacak. Topkapı'dan sonra yolcu taşınmayacak. Saat 06.00'dan itibaren Yenikapı-Taksim-Hacıosman metrosunun Yenikapı-Şişhane-Taksim istasyonları hizmet vermeyecek. Kadıköy-Kartal metro hattı 1 Mayıs günü normal seferlerine devam edecek. Aksaray-Atatürk Havalimanı hattında hafif metro seferleri normal devam edecek.

Şehir Hatları'nda ise; Karaköy, Eminönü, Sirkeci ve Beşiktaş iskeleleri kapalı olacak. Bunun dışındaki diğer seferler devam edecek. Ayrıca, Kabataş-Taksim arasındaki finüküler seferleri de yapılmayacak.

Öte yandan, yarın İstanbul Valiliği'nden gelecek habere göre toplu ulaşımda normale dönüleceği ifade edildi.

Bu arada belediye, 300 İETT aracı ile Anadolu ve Avrupa yakasında istenilen her noktadan geliş ve gidiş ücretsiz sağlamak üzere tahsis edildiğini duyurdu.

CİHAN

Yorumlar