İstanbul’da kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da kuvvetli yağış uyarısı yaparak vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.    Meteoroloji’den yapılan açıklama şöyle: "Arnavutköy,...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul’da kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da kuvvetli yağış uyarısı yaparak vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

    Meteoroloji’den yapılan açıklama şöyle: "Arnavutköy, Eyüp, Başakşehir, Sultangazi başta olmak üzere İstanbul Avrupa yakasında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

    EDİRNE, KIRKLARELİ VE TEKİRDAĞ’DA ETKİLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

    Meteoroloji’nin Trakya ilgili yağış uyarısı da şöyle: "Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ ile İstanbul Avrupa yakasının batısında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. "

CİHAN

Yorumlar