İstanbul'da Feci Kaza: 3 Ölü

Çekmeköy Şile otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da Feci Kaza: 3 Ölü

Şile otobanı Çekmeköy Taşdelen Mevkii'nde park halindeki TIR'a arkadan çarpan lüks arabanın içindeki 4 insandan üçü hadise yerinde hayatını kaybederken bir şahıs ise ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

AŞIRI HIZ CAN ALDI

Kaza, saat 19.00 dolaylarında Çekmeköy-Şile otoyolu Taşdelen mevkisinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, çok sürat oluşturan Oğulcan Satılmış yönetimindeki 34 KA 6154 plakalı lüks araba kontrolden çıkarak park halindeki 50 DA 791 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle lüks araba hurdaya dönerken, 4 şahıs vasıta arasında sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üstüne hadise yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araç arasında sıkışan Berra hususi (20), Oğulcan Satılmış (22) , Berkay Orcan (20) hadise yerinde hayatını kaybetti. Kazada yer aldığı yerde sıkışan Berca Bezzaz ise ağır yaralandı.

CESETLERİ ARAÇTAN ZOR ÇIKARDILAR

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, takribî 1 saat boyunca cesetleri sıkıştıkları yerden çıkarmak için kocaman gayret harcadı. Cesetler bulundukları yerden çıkarılarak Ümraniye Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Kazada ağır yaralanan Berca Bezzaz ise gene Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza itibarıyla Çekmeköy-Şile otoyolu bir zaman trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlattı.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Berkay Orcan'ın Bilgi Üniversitesi, Oğulcan Satılmış'ın Bahçeşehir Üniversitesi, ağır yaralı kurtulan Berca Bezzaz'ın da gene Bahçeşehir Üniversitesi öğrencisi yer aldığı öğrenildi

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar