İstanbul'da banka soygunu!

Sultangazi'de bir banka silahlı ve kar maskeli 3 kişi tarafından soyuldu.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da banka soygunu!

Soygun Sultangazi, Habipler Eski Edirne Asfaltı'nda saat 09:45'te meydana geldi. Bir otomobille banka şubesine gelen ve ellerinde pompalı tüfekle tabanca bulunan kar maskeli 3 kişi, güvenlik görevlisini silahla etkisiz getirdi ve daha sonra 40 bin TL parayı olarak kayıplara karıştı.
Koşarak Girdiler

Hırsızlık anları güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde,  kar maskeli elleri silahlı 3 şüpheli koşarak banka şubesine giriyor. Bankaya girip çıkmaları 37 saniye süren soyguncular daha sonra hızla  çıkıp kayıplara karışıyor.

Polis Helikopteride Destek Verdi
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bankanın etrafına şerit çekerek saatlerce inceleme yaptı; çalışanların ve müşterilerin bilgisine başvurdu.  Bu arada ekipler araçla kaçan 3 kişiyi arama çalışması başlattı. Çalışmalara polis helikopteri de havadan destek verdi.
Dünde Bağcılar'da Banka Soyuldu
Bağcılar'da da dün saat 16.00 civarında pompalı tüfekle bir banka şubesine giren soyguncu, veznede bulunan 26 bin lirayı alarak kaçtı. Soyguncu, kaçarken yakalanmamak için şapkasını ve tişörtünü çıkararak bankanın arka sokağına bıraktı. Polis, soyguncuyu arıyor.

Yorumlar