İstanbul trafiğinde tatil rahatlığı

İstanbul trafiği, okulların kapanmasıyla birlikte tatile giden vatandaşlar nedeniyle rahatladı. Trafiğin en yoğun olduğu sabah saatlerinde İstanbul trafiğinin akıcı olduğu görüldü.İstanbul’un en önemli sorunlarından olan trafik, okulların...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul trafiğinde tatil rahatlığı

İstanbul trafiği, okulların kapanmasıyla birlikte tatile giden vatandaşlar nedeniyle rahatladı. Trafiğin en yoğun olduğu sabah saatlerinde İstanbul trafiğinin akıcı olduğu görüldü.

İstanbul’un en önemli sorunlarından olan trafik, okulların kapanmasını fırsat bilen tatilcilerin şehri terk etmesiyle rahatladı. Kent trafiğinin en yoğun olduğu sabah saatlerinde ana yollardaki trafiğin akıcı olduğu görüldü. Günün önemli bir kısmını trafikte geçiren taksi şoförleri bu durumdan memnun olduklarını söyledi.

Trafiğin rahatlamasıyla İstanbul’un yaşanılacak hale geldiğini söyleyen taksi şoförü Ali Demir, “İstanbul şu an yaşanılacak hale geldi. İstanbul’u yaşanılmayacak hale getiren trafikmiş. Ben turistlerle birebir görüşüyorum. Her konuda 'problem yok' diyorlar ama trafiğe gelince 'problem' diyorlar. Şu anda açıldı, zamanla daha da açılacak.” diye konuştu.

Diğer sürücüler de genel olarak trafiğin rahatladığını söyleyerek bu durumdan memnun olduklarını belirtti.

CİHAN

Yorumlar