İstanbul polisi, ayakkabı kutusunda uyuşturucu aradı

Beyoğlu Tarlabaşı ve Dolapdere’de uyuşturucu operasyonu yapan polis, kapıları koçbaşı ile kırarak birçok kişiyi gözaltına aldı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul polisi, ayakkabı kutusunda uyuşturucu aradı

Beyoğlu Tarlabaşı ve Dolapdere’de uyuşturucu operasyonu yapan polis, kapıları koçbaşı ile kırarak birçok kişiyi gözaltına aldı. Eşyaları didik didik eden polis, ayakkabı kutularını da kontrol etti.

Polis, Beyoğlu’nda bazı mahallelerde narkotik operasyonu düzenledi. Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı, ikaza rağmen açılmayan kapılar koçbaşları ile kırıldı. Hareketli dakikaların yaşandığı sokaklardaki pitbul köpekleri de bayıltılarak belediye ekiplerine teslim edildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dolapdere ve Tarlabaşı’nda uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyona çevik kuvvet polisleri de katıldı. Polis, öğle saatlerinde söz konusu yerleri ablukaya aldı. Operasyonu gerçekleştiren polisler de önceden belirlenen adreslere bir bir girmeye başladı. Söz konusu adreslerde geniş çaplı arama yapıldı. İkazlara rağmen açılmayan kapılar koçbaşı ile kırıldı. Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda bir miktar da uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bazı adreslerde ‘Pitbull’ cinsi köpeklerin bulunması dikkat çekti. Pitbullar iğne ile bayıltılarak belediye ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler de polis merkezlerine götürüldü.

Bu arada operasyona katılan polisler, bazı adreslerde arama yaparken ayakkabı kutularını da kontrol etti. Kontrollerde herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.





CİHAN

Yorumlar