İstanbul polisi, 300 ton kaçak akaryakıt ele geçirdi

İstanbul polisinin çalışması sonucu 9 ayrı ilde yapılan operasyonlarda yaklaşık 900 bin lira değerinde 300 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi. Operasyonlarda 22 kişi gözaltına alındı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul polisi, 300 ton kaçak akaryakıt ele geçirdi

İstanbul polisinin çalışması sonucu 9 ayrı ilde yapılan operasyonlarda yaklaşık 900 bin lira değerinde 300 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi. Operasyonlarda 22 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, akaryakıt kaçakçılığı yapan bir şebekeye yönelik geniş çaplı çalışma başlattı. Yapılan fiziki ve teknik takibin ardından belirlenen şahısların yakalanması için operasyon düzenlendi. İstanbul başta olmak üzere Kocaeli, Kayseri, Sakarya, Bursa, Bilecik, Hatay, Denizli ve İzmir ile birlikte 9 ayrı ilde 42 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda yaklaşık 900 bin lira değerinde 300 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi. 22 şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilere yaklaşık 2 milyon lira para cezası kesildi.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

CİHAN

Yorumlar