İstanbul Özel Fatih Koleji Siirt'teki kardeş okulunu ziyaret etti

İstanbul’da faaliyet gösteren Özel Fatih Koleji'nin idarecileri, Siirt'teki kardeş okulları Özel Celal Değer Koleji'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Özel Fatih Koleji Siirt'teki kardeş okulunu ziyaret etti

İstanbul’da faaliyet gösteren Özel Fatih Koleji'nin idarecileri, Siirt'teki kardeş okulları Özel Celal Değer Koleji'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Müdür Abdurrahman Dülger, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Fatih Koleji'nin idarecilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Okul çalışmaları hakkında da misafirlerini bilgilendiren Müdür Dülger, “Kardeş okul olarak seçtiğimiz Özel Fatih Koleji idarecileri, okulumuzu ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Öğrencilerle de biraraya gelen misafirler, burada bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Eğitime daha fazla nasıl katkı sağlanabileceği hakkında fikir alışverişi yapıldı. Önümüzdeki süreçte okul yönetimi olarak iade-i ziyarette bulunarak bu kardeşliğimizi pekiştireceğiz.” dedi. Ardından Siirt Valiliği'ne geçen Fatih Koleji heyeti, daha sonra evliyalar diyarı Tillo ilçesine geçerek, İbrahim Hakkı ve İsmail Fakirullah hazretlerinin türbelerini ziyaret etti. CİHAN

Yorumlar