İstanbul meydanlarında ücretsiz internet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu meydanlardan başlayarak İstanbul'un birçok noktasında ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul meydanlarında ücretsiz internet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu meydanlardan başlayarak İstanbul'un birçok noktasında ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı. Vatandaşlar kablosuz internetten memnun olduklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı ücretsiz internetten faydalanmak için cep telefonu numarası sisteme girilerek alınacak bir SMS şifresiyle sisteme kayıt olunacak. Alınacak şifre ile ücretsiz internet kullanımı mümkün olacak. Bir günde 3 saatlik kullanım hakkı olan internette 1 gb’lık kota kullanıcıların hizmetine sunuldu. Belediyenin bu uygulamasından habersiz olan vatandaşlar, ücretsiz internet hizmetini çok beğendiklerini söyledi.

Taksim Meydanı’nda simit satan Veysi Maskan da internete kablosuz ağla bağlananlar arasında. Bilgisayarını elinden düşürmeyen Maskan internete pek çok kişinin ilgi gösterdiğini söyledi.

Taksim’de tablet bilgisayarından internete giren Lübnanlı Hüseyin Kasmak, ücretsiz internet hizmetini duyunca çok şaşırdı. Lübnan’da böyle bir uygulamanın olmadığını dile getiren Lübnanlı turist, internetin ortalama hızda olduğunu dile getirdi.

ÜCRETSİZ İNTERNETİN OLDUĞU MEYDANLAR

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi
Sultanahmet Meydanı
Eminönü Meydanı
Beşiktaş Meydanı
Kadıköy Meydanı
Üsküdar Meydanı
Sultanbeyli Meydanı
Beyazıd Meydanı
Mecidiyeköy Meydanı ve Cevahir Önü
Miniatürk/İBB Bilgilendirme Çadırı
Saraçhane Parkı
Emirgan Korusu
Hidiv Kasrı korusu
Aksaray Meydanı
Bakırköy Meydanı
Beylikdüzü Meydanı
Eyüp Meydanı
Kartal Meydanı
Sarıyer İBB İletişim Noktası
Avcılar İBB İletişim Noktası
Şirinevler Meydanı
Pierre Lotti Tepesi
Anadolu Hisarı İskelesi
Dragos Sosyal Tesisler Çevresi
Galata Kulesi ve Yakın Çevresi
Alibeyköy Cep Otogarı
Bayrampaşa Otogar
CİHAN

Yorumlar